ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο μιλάνε για «οργανωμένη εγκληματική ενέργεια» - Οι βανδαλισμοί

Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο μιλάνε για «οργανωμένη εγκληματική ενέργεια» - Οι βανδαλισμοί

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεμεσού καταδικάζουν τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές που σημειώθηκαν χθες βράδυ στη Λεμεσό, κάνοντας λόγο για «οργανωμένη εγκληματική ενέργεια».

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λεμεσού αναφέρει πως δεν είναι η πρώτη που παρατηρούνται τέτοιες «ακραίες και υποχθόνιες πράξεις που βεβηλώνουν τον πολιτισμό της Λεμεσού και προκαλούν εύλογη ανησυχία στους δημότες».

Η ανεπιτυχής προσπάθεια των κουκουλοφόρων να κάψουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου και να προκαλέσουν καταστροφές σε βάρος κρατικής και ιδιωτικής περιουσίας, μας επιβεβαιώνει ότι επρόκειτο για οργανωμένη εγκληματική ενέργεια, προστίθεται.

Ο Δήμος Λεμεσού αναμένει ότι οι αρμόδιες Αρχές θα επιτελέσουν το καθήκον τους, οδηγώντας τους παραβάτες ενώπιον της Δικαιοσύνης και διαφυλάσσοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

«Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας απέναντι σε τέτοια φαινόμενα βίας και βανδαλισμών που δεν έχουν καμιά θέση στη Λεμεσό μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top