Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο μιλάνε για «οργανωμένη εγκληματική ενέργεια» - Οι βανδαλισμοί

Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο μιλάνε για «οργανωμένη εγκληματική ενέργεια» - Οι βανδαλισμοί

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεμεσού καταδικάζουν τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές που σημειώθηκαν χθες βράδυ στη Λεμεσό, κάνοντας λόγο για «οργανωμένη εγκληματική ενέργεια».

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λεμεσού αναφέρει πως δεν είναι η πρώτη που παρατηρούνται τέτοιες «ακραίες και υποχθόνιες πράξεις που βεβηλώνουν τον πολιτισμό της Λεμεσού και προκαλούν εύλογη ανησυχία στους δημότες».

Η ανεπιτυχής προσπάθεια των κουκουλοφόρων να κάψουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου και να προκαλέσουν καταστροφές σε βάρος κρατικής και ιδιωτικής περιουσίας, μας επιβεβαιώνει ότι επρόκειτο για οργανωμένη εγκληματική ενέργεια, προστίθεται.

Ο Δήμος Λεμεσού αναμένει ότι οι αρμόδιες Αρχές θα επιτελέσουν το καθήκον τους, οδηγώντας τους παραβάτες ενώπιον της Δικαιοσύνης και διαφυλάσσοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

«Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας απέναντι σε τέτοια φαινόμενα βίας και βανδαλισμών που δεν έχουν καμιά θέση στη Λεμεσό μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE