Ο Άγιος Βασίλης είχε κορονοϊό και κόλλησε 75 ηλικιωμένους και εργαζόμενους σε γηροκομείο στο Βέλγιο

Ο Άγιος Βασίλης είχε κορονοϊό και κόλλησε 75 ηλικιωμένους και εργαζόμενους σε γηροκομείο στο Βέλγιο

Η επίσκεψη του υπερμεταδότη με τη γιορτινή στολή ήταν καταστροφική.

Η επίσκεψη του Άι Βασίλη σε ένα γηροκομείο στο Βέλγιο είχε ως αποτέλεσμα 75 ηλικιωμένοι και εργαζόμενοι να κολλήσουν κορονοϊό.

Ο εθελοντής με τη γιορτινή στολή έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους 150 που μένουν στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Hemelrijck την περασμένη εβδομάδα.

Τώρα όμως κατηγορείται ως «υπερμεταδότης» του ιού σε 61 ηλικιωμένους και ακόμη 14 άτομα του προσωπικού. Σε τουλάχιστον έναν από τους κατοίκους χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο.

Ο Άγιος Βασίλης αρρώστησε και βγήκε θετικός στην Covid-19 τρεις ημέρες μετά την επίσκεψη στο γηροκομείο, γεγονός που σήμανε συναγερμό για τους ηλικιωμένους στο γηροκομείο.

«Ήταν μια μαύρη μέρα για το γηροκομείο. Είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά για τον άντρα που υποδύθηκε τον Άγιο Βασίλη, αλλά και για τους διοργανωτές και το προσωπικό», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης.

Εικόνες ωστόσο της εκδήλωσης δείχνουν ότι δεν φορούσαν όλοι μάσκες και ο Άγιος Βασίλης είχε τους μικρούς βοηθούς του στα δύο μέτρα από τους ηλικιωμένους.

Εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει τη διαχείριση του γηροκομείου δήλωσε πως «η ομάδα είναι σοκαρισμένη από αυτό που συνέβη, αλλά παράλληλα έχει κίνητρο να εξαφανίσει τον ιό».

Πηγή: www.newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE