ΚΟΣΜΟΣ

Εργοδότης έκανε 74 υπαλλήλους του εκατομμυριούχους

Εργοδότης έκανε 74 υπαλλήλους του εκατομμυριούχους

Μεταξύ αυτών που επωφελήθηκαν είναι μάνατζερ, γραμματείς και εργαζόμενοι στην αποθήκη.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος μιας εταιρείας που εδρεύει στο Μάντσεστερ έχει κάνει 74 εργαζόμενους εκατομμυριούχους, αφού έδωσε συνολικά 1 δισεκατομμύριο λίρες στους υπαλλήλους σε μετοχές.

Ο Matt Moulding, που ίδρυσε τη The Hut Group στο Μάντσεστερ, έχει προσφέρει μετοχές σε περίπου 430 εργαζόμενους στην εταιρεία του τα τελευταία 10 χρόνια.

Ανάμεσα σε αυτούς τους υπαλλήλους είναι οδηγοί, αποθηκάριοι και γραμματείς της εταιρείας, δηλαδή θέσεις εργασίας που συχνά παραβλέπονται όταν διατίθενται μπόνους, όπως αναφέρει η Metro.

Ως αποτέλεσμα της αύξησης της αξίας των μετοχών, 74 εργαζόμενοι στην εταιρεία έχουν ήδη γίνει εκατομμυριούχοι, είπε.

Ο κ. Molding, ο οποίος σκοπεύει να δωρίσει ολόκληρο το μισθό του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, είδε τη ζωή του να αλλάζει μετά την ανάπτυξη του The Hut Group σε μία από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες της Βρετανίας.

Το δικό του μερίδιο, 25%, αξίζει περίπου 1,6 δισ. Λίρες (περίπου 1,8 δισ. Ευρώ).

Ένας από τους ανθρώπους της εταιρείες που επωφελήθηκαν είναι ένας οδηγός που έχει συγκεντρώσει 40.000 λίρες, εκτός από τους μισθούς του τα τελευταία δύο χρόνια εργασίας επιτρέποντάς του να αγοράσει ένα νέο αυτοκίνητο και να μεταφέρει την οικογένειά του στις διακοπές στις ΗΠΑ και τον Καναδά, αναφέρει στη Mirror.

Πηγή: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top