Που μυαλό για ποδόσφαιρο…

Που μυαλό για ποδόσφαιρο…

Το δεύτερο κύμα κορωνοϊού «κτυπάει» αρκετό καιρό την Κύπρο και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει… ανέγγιχτο.

Πολλά κρούσματα στις ομάδες, αναβολή προπονήσεων, αναβολές αγώνων, και άλλα πολλά. Μερικοί σύλλογοι, δεν βγάζουν καν… 18άδα, ενώ δεν σταματά εδώ όλο αυτό.

Οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι εταιριών δεν είναι οι μόνοι που νόσησαν, αφού έγινε ένα μικρό… μπάχαλο και με τους διαιτητές την αγωνιστική που μας πέρασε, με αλλαγές της τελευταίας στιγμές σε όλα, σχεδόν τα ματς που παίχθηκαν.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE