Που μυαλό για ποδόσφαιρο…

Που μυαλό για ποδόσφαιρο…

Το δεύτερο κύμα κορωνοϊού «κτυπάει» αρκετό καιρό την Κύπρο και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει… ανέγγιχτο.

Πολλά κρούσματα στις ομάδες, αναβολή προπονήσεων, αναβολές αγώνων, και άλλα πολλά. Μερικοί σύλλογοι, δεν βγάζουν καν… 18άδα, ενώ δεν σταματά εδώ όλο αυτό.

Οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι εταιριών δεν είναι οι μόνοι που νόσησαν, αφού έγινε ένα μικρό… μπάχαλο και με τους διαιτητές την αγωνιστική που μας πέρασε, με αλλαγές της τελευταίας στιγμές σε όλα, σχεδόν τα ματς που παίχθηκαν.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ με ηγέτες κρατών της περιοχής, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE