Που μυαλό για ποδόσφαιρο…

Που μυαλό για ποδόσφαιρο…

Το δεύτερο κύμα κορωνοϊού «κτυπάει» αρκετό καιρό την Κύπρο και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει… ανέγγιχτο.

Πολλά κρούσματα στις ομάδες, αναβολή προπονήσεων, αναβολές αγώνων, και άλλα πολλά. Μερικοί σύλλογοι, δεν βγάζουν καν… 18άδα, ενώ δεν σταματά εδώ όλο αυτό.

Οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι εταιριών δεν είναι οι μόνοι που νόσησαν, αφού έγινε ένα μικρό… μπάχαλο και με τους διαιτητές την αγωνιστική που μας πέρασε, με αλλαγές της τελευταίας στιγμές σε όλα, σχεδόν τα ματς που παίχθηκαν.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Αλλοδαπός κρατούμενος, ηλικίας 54 ετών, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2025 στην Πάφο, με θύμα γυναίκα ηλικίας 34 ετών, απεβίωσε αργά απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE