Που μυαλό για ποδόσφαιρο…

Που μυαλό για ποδόσφαιρο…

Το δεύτερο κύμα κορωνοϊού «κτυπάει» αρκετό καιρό την Κύπρο και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει… ανέγγιχτο.

Πολλά κρούσματα στις ομάδες, αναβολή προπονήσεων, αναβολές αγώνων, και άλλα πολλά. Μερικοί σύλλογοι, δεν βγάζουν καν… 18άδα, ενώ δεν σταματά εδώ όλο αυτό.

Οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι εταιριών δεν είναι οι μόνοι που νόσησαν, αφού έγινε ένα μικρό… μπάχαλο και με τους διαιτητές την αγωνιστική που μας πέρασε, με αλλαγές της τελευταίας στιγμές σε όλα, σχεδόν τα ματς που παίχθηκαν.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Αύξηση του κατώτατου μισθού για την επόμενη διετία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, με τους συνδικαλιστές να δηλώνουν πως οι αριθμοί δεν ανταποκρίνονται στα υφιστάμενα δεδομένα και τους εργοδότες να υποστηρίζουν ότι οι αυξήσεις είναι μεγαλύτερες από το αναμενόμενο.