ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 65 ασθενείς νοσηλεύονται την Τρίτη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 65 ασθενείς νοσηλεύονται την Τρίτη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Συνολικά 65 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Τρίτη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Από τους 65 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, οι τέσσερις βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης.

Οι 11 από τους νοσηλευόμενους στο Νοσοκομείο Αναφοράς μεταφέρθηκαν από διάφορα Ιδρύματα.
   
Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 57 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE