ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πως κατάφερες να ΕΚΤΕΘΕΙΣ έτσι Βασιλάκη μου…

Πως κατάφερες να ΕΚΤΕΘΕΙΣ έτσι Βασιλάκη μου…

Πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι ανησυχούσαν, ότι θα δυσκολευτούμε λίγο εδώ κάτω στην βραχονησίδα, να διαχειριστούμε σωστά την είσοδο της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο.

Δεν χρειάστηκε ουσιαστική παρέμβαση του VAR στα παιχνίδια του τριήμερου Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, χθες όμως τα έκαναν μαντάρα ο έμπειρος Βασίλης Δημητρίου και ο ανερχόμενος (ήταν VARίστας χθες βράδυ) Μάριος Χριστοφόρου στην αναμέτρηση της Ομόνοιας με την Πάφο.

Έμελλε να τους προκύψει… σχετικά δύσκολη φάση στις καθυστερήσεις. Κανονικά – σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν οι διαιτητές- θα έπρεπε να «τοποθετηθεί» για τη φάση ο VAR-ίστας, αλλά προφανώς δείλιασε και «έστειλε» τη μπάλα για τη λήψη της τελικής απόφασης στον Βασιλάκη (εδώ και χρόνια η στήλη τον αποκαλεί χαϊδευτικά έτσι, δεν νομίζουμε να το παρεξηγήσει).

Ο υψηλόσωμος ρεφ που λέτε, έλαβε λανθασμένη απόφαση. Δείχνοντας κίτρινη κάρτα στον Λέτζιακς, το συμπέρασμα που βγάλαμε, ήταν πως διαπίστωσε την παράβαση του Τσέχου αμυντικού, αλλά δεν ήταν σίγουρος αν ήταν εντός ή εκτός περιοχής.

Κι όμως όταν πήγε στην οθόνη, είδε τη φάση και άλλαξε τη θέση του, κάνοντας μάλιστα delete και την κίτρινη που έδειξε στον αμυντικό της Ομόνοιας…

Αγαπητοί αναγνώστες, η άποψη μου για τη φάση, ήταν αυτή που εξέφρασα από την πρώτη στιγμή στο Facebook.

O Βασιλάκης θα έπρεπε να δείξει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων. Δεν επηρεαζόμαστε από τις όποιες θέσεις εξέφρασαν οι «τηλεπροφέσσορες».

Αν ήταν αντίστροφα η φάση (ζητούσε πέναλτι η Ομόνοια ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα), μάλλον θα έβγαζαν διαφορετικό «πόρισμα». Δεν πρέπει να «ψιρίζουμε» τους κανονισμούς, κατά το δοκούν.

Επιστρέφοντας στον Βασιλάκη, είναι απορίας άξιο, πως κατάφερε να εκτεθεί ξανά, «πετώντας» την ευκαιρία που του δόθηκε να αξιοποιήσει (σωστά) τη χρήση του VAR.

Ακόμα κι αν ο ίδιος έκρινε ότι δεν ήταν πέναλτι, αν έδειχνε έμμεσο φάουλ υπέρ της Πάφου, θα τον αντιμετώπιζε πολύ διαφορετικά σήμερα η ποδοσφαιρική κοινή γνώμη.

Y.Γ. Να σας πω ακόμα κάτι. Τους “τηλε-προφέσσορες” δεν πρέπει μερικοί να τους επικαλούνται μόνο όταν λεν αυτά που είναι προς το συμφέρον της ομάδας τους. Ο υπογράφων, εδώ και χρόνια, λέει καθημερινά στο ραδιόφωνο ότι δεν τους λαμβάνει σοβαρά υπόψη.

The post Πως κατάφερες να ΕΚΤΕΘΕΙΣ έτσι Βασιλάκη μου… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (24/4) στην επαρχία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top