ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Ο απολογισμός τριών τροχαίων που σημειώθηκαν λόγω βροχών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Ο απολογισμός τριών τροχαίων που σημειώθηκαν λόγω βροχών

Συνολικά τρία τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Αγίας – Νάπας Ριζοελιάς, λόγω συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα, χωρίς να σημειωθούν οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα και τραυματισμοί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα ατυχήματα σημειώθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς στο ύψος της Πύλας, με υλικές μόνο ζημιές χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Λόγω των ατυχημάτων έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας προς Ριζοελιά και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
 
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους, αναμμένα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.