ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Ο απολογισμός τριών τροχαίων που σημειώθηκαν λόγω βροχών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Ο απολογισμός τριών τροχαίων που σημειώθηκαν λόγω βροχών

Συνολικά τρία τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Αγίας – Νάπας Ριζοελιάς, λόγω συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα, χωρίς να σημειωθούν οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα και τραυματισμοί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα ατυχήματα σημειώθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς στο ύψος της Πύλας, με υλικές μόνο ζημιές χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Λόγω των ατυχημάτων έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας προς Ριζοελιά και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
 
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους, αναμμένα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE