ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Ο απολογισμός τριών τροχαίων που σημειώθηκαν λόγω βροχών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Ο απολογισμός τριών τροχαίων που σημειώθηκαν λόγω βροχών

Συνολικά τρία τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Αγίας – Νάπας Ριζοελιάς, λόγω συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα, χωρίς να σημειωθούν οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα και τραυματισμοί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα ατυχήματα σημειώθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς στο ύψος της Πύλας, με υλικές μόνο ζημιές χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Λόγω των ατυχημάτων έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας προς Ριζοελιά και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
 
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους, αναμμένα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE