ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Κλειστή η δεξιά λωρίδα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού -  Κλειστή η δεξιά λωρίδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι (15/12), στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο ύψος της Παρεκκλησιάς, ωστόσο προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Λόγω του ατυχήματος η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου έκλεισε. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE