ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανθρωπια: Πυρετώδεις προετοιμασίες Δήμου Λεμεσού για χριστουγεννιάτικα πακέτα απόρων

Ανθρωπια: Πυρετώδεις προετοιμασίες Δήμου Λεμεσού για χριστουγεννιάτικα πακέτα απόρων

Με δεδομένο τις δυσκολίες που επιφέρει και η πανδημία, ο Δήμος Λεμεσού προετοιμάζεται πυρετωδώς για στήριξη των δημοτών που έχουν ανάγκη από ήδη πρώτης ανάγκης και ήδη έχουν ετοιμαστεί πέραν των 400 χριστουγεννιάτικων πακέτων σε δικαιούχους.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως, ενόψει των γιορτών, ο Δήμος Λεμεσού, μέσω των κοινωνικών προγραμμάτων του, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την προσφορά και στήριξη των συμπολιτών του, που αυτή τη δύσκολη περίοδο το χρειάζονται πραγματικά.

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις δυσκολίες που ακολουθούν από το πλήγμα της πανδημίας, προστίθεται, δίδεται ιδιαίτερη σημασία, ώστε όλοι αυτές τις μέρες να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για το γιορτινό τους τραπέζι.

Πέραν των 400 πλούσιων γιορτινών πακέτων θα δοθούν σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κέντρου Έκτακτης Ανάγκης, του Κέντρου Στήριξης και Επανένταξης «ΣΧΕΔΙΑ», αλλά και σε συνδέσμους και σχολεία της Λεμεσού.

«Προτεραιότητα μας και αυτά τα Χριστούγεννα είναι τα παιδιά και για αυτό θα δοθούν δώρα και γλυκά», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος συνεχίζει, μέσω των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών των προγραμμάτων του, να προσφέρει στήριξη και βοήθεια στους ευάλωτους συνανθρώπους μας και ότι οι δημότες μπορούν να καλούν το Κέντρο Έκτακτης Ανάγκης στον αριθμό 77777788.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top