ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούσιος για συνάντηση Αναστασιάδη με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη

Κούσιος για συνάντηση Αναστασιάδη με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κυριάκου Ι. Κούσιου για τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνάντηση με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη κα Ελένη Θεοχάρους, στην παρουσία του βουλευτή του κόμματος κ. Μιχάλη Γιωργάλλα και του Γραμματέα της Επιτροπής Υγείας και μέλους του Πολιτικού Γραφείου του Κινήματος κ. Γιώργου Ποταμίτη.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και για τα αποτελέσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα που αφορούν τον κρατικό προϋπολογισμό, την πανδημία του κορωνοϊού και το ΓΕΣΥ.

Στη συνάντηση, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη έθεσε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας, και άλλα ζητήματα που απασχολούν το Κίνημα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top