Διακόπηκε για αύριο η διαδικασία εξέτασης των οστών του 26χρονου εθνοφρουρού

Διακόπηκε για αύριο η διαδικασία εξέτασης των οστών του 26χρονου εθνοφρουρού

Διακόπηκε λίγο μετά τις επτά απόψε, η διαδικασία εξέτασης των οστών του 26χρονου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.  

Λόγω της πολύωρης διαδικασίας εκταφής και μετά από τρίωρη εξέταση των οστών, η ιατροδικαστική ομάδα αποφάσισε όπως διακόψει τη διαδικασία και να συνεχίσει αύριο.

Η εκταφή άρχισε στις 11.00 το πρωί, στην παρουσία μελών της αστυνομίας με επικεφαλής τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, τους συγγενείς του άτυχου νέου, του καθηγητή και πρώην προϊστάμενου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππου Κουτσάφτη, των ιατροδικαστών Σοφοκλή Σοφοκλέους, Νικόλα Χαραλάμπους, του Μάριου Ματσάκη εκ μέρους της οικογένειας και ειδική ανθρωπολόγο της Δημοκρατίας.

Λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα η διαδικασία εκταφής ολοκληρώθηκε και τα οστά μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Λεμεσού για την ιατροδικαστική εξέταση.  Τρεις ώρες μετά και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 19.00 η διαδικασία διακόπηκε για να συνεχιστεί αύριο.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE