Big Brother: Φωτιά τα στοιχήματα για τον αυριανό νικητή

Big Brother: Φωτιά τα στοιχήματα για τον αυριανό νικητή

Ο νικητής θα κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Και ενώ η ψηφοφορία του κοινού συνεχίζεται και κάθε ψήφος μπορεί να ανατρέψει τις προβλέψεις λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Big Brother (αύριο live στις 21.00 στον ΣΚΑΪ), το ενδιαφέρον στρέφεται και στα στοιχήματα που ποντάρουν για τον νικητή του ριάλιτι σόου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», τα στοιχήματα δείχνουν την Άννα Μαρία Ψυχαράκη φαβορί για τη θέση της νικήτριας. Ακολουθούν η Σοφία Δανέζη, ο Δημήτρης Πυργίδης, ο Ζακ Ιωαννίδης και ο Γρηγόρης Τσεκούρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE