Φρίκη στις ΗΠΑ: Κακοποίησαν 2χρονο κοριτσάκι και το πέταξαν νεκρό σε λίμνη

Φρίκη στις ΗΠΑ: Κακοποίησαν 2χρονο κοριτσάκι και το πέταξαν νεκρό σε λίμνη

Σε κάθειρξη 20 ετών καταδικάστηκε προσφάτως η μαμά που είχε πετάξει το πτώμα της 2 ετών κόρης της σε μια λίμνη και κυκλοφορούσε με μια κούκλα ντυμένη με τα ρούχα της μικρής για να μην κινήσει υποψίες.

Η 23χρονη Tiaundra Christon κρίθηκε ένοχη για την υπόθεση του Οκτωβρίου 2018, που τότε ήταν απλώς μια ιστορία εξαφάνισης ενός μωρού.

Η Hazana Anderson πυροδότησε μια άνευ προηγουμένου έρευνα στο Τέξας, όταν η μητέρα της δήλωσε πως εξαφανίστηκε από πάρκινγκ.

Η Christon είχε επιστρέψει μόλις από ταξίδι στο Χιούστον, όπου επισκέφτηκε τον σύντροφό της Kenny Hewett, σύμφωνα με τον εισαγγελέα Jack Roady.
Αυτόπτες μάρτυρες την είδαν μάλιστα αγκαλιά με το βρέφος, αλλά και το κλειστό κύκλωμα του σούπερ μάρκετ την έπιασε να σπρώχνει το καροτσάκι του μωρού. Μόνο που μέσα δεν είχε μωρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού Click2Houston, η υπόθεση ήταν σαφώς σκοτεινότερη. Η αστυνομία βρήκε μια κούκλα ντυμένη με τα ίδια ρούχα που φορούσε υποτίθεται η μικρή Hazana τη μέρα της εξαφάνισής της.

Η κούκλα εντοπίστηκε σε σκουπιδοτενεκέ, εκεί ακριβώς που είχε παρκάρει η μαμά το αυτοκίνητό της. Η ανάκριση απέδωσε καρπούς: η Christon περιέφερε την κούκλα σε όλη την πόλη, από τη στιγμή που επέστρεψε από το ταξίδι της, «για να πιστέψουν όλοι πως ήταν το μωρό της», όπως δήλωσε ο εισαγγελέας.

Η μαμά παραδέχτηκε τελικά πως η μικρή πέθανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Χιούστον. Και δεν πέθανε τυχαία, εκείνη και ο σύντροφός της κακοποίησαν φριχτά το μωρό.

Το διεστραμμένο ζευγάρι πέταξε το κορίτσι σε λίμνη. Δεν στάθηκαν όμως τυχεροί, το πτώμα ξεβράστηκε μερικές μέρες αργότερα. Επίσημη αιτία θανάτου για το μωρό δεν είχαμε μάλιστα ποτέ.

Η Christon δήλωσε αθώα. Ο σύντροφός της Hewett δήλωσε ένοχος τον Νοέμβριο του 2019. Καταδικάστηκαν αμφότεροι σε 20 χρόνια φυλακής...

 

ΑΠΟ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE