ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στις ΗΠΑ: Κακοποίησαν 2χρονο κοριτσάκι και το πέταξαν νεκρό σε λίμνη

Φρίκη στις ΗΠΑ: Κακοποίησαν 2χρονο κοριτσάκι και το πέταξαν νεκρό σε λίμνη

Σε κάθειρξη 20 ετών καταδικάστηκε προσφάτως η μαμά που είχε πετάξει το πτώμα της 2 ετών κόρης της σε μια λίμνη και κυκλοφορούσε με μια κούκλα ντυμένη με τα ρούχα της μικρής για να μην κινήσει υποψίες.

Η 23χρονη Tiaundra Christon κρίθηκε ένοχη για την υπόθεση του Οκτωβρίου 2018, που τότε ήταν απλώς μια ιστορία εξαφάνισης ενός μωρού.

Η Hazana Anderson πυροδότησε μια άνευ προηγουμένου έρευνα στο Τέξας, όταν η μητέρα της δήλωσε πως εξαφανίστηκε από πάρκινγκ.

Η Christon είχε επιστρέψει μόλις από ταξίδι στο Χιούστον, όπου επισκέφτηκε τον σύντροφό της Kenny Hewett, σύμφωνα με τον εισαγγελέα Jack Roady.
Αυτόπτες μάρτυρες την είδαν μάλιστα αγκαλιά με το βρέφος, αλλά και το κλειστό κύκλωμα του σούπερ μάρκετ την έπιασε να σπρώχνει το καροτσάκι του μωρού. Μόνο που μέσα δεν είχε μωρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού Click2Houston, η υπόθεση ήταν σαφώς σκοτεινότερη. Η αστυνομία βρήκε μια κούκλα ντυμένη με τα ίδια ρούχα που φορούσε υποτίθεται η μικρή Hazana τη μέρα της εξαφάνισής της.

Η κούκλα εντοπίστηκε σε σκουπιδοτενεκέ, εκεί ακριβώς που είχε παρκάρει η μαμά το αυτοκίνητό της. Η ανάκριση απέδωσε καρπούς: η Christon περιέφερε την κούκλα σε όλη την πόλη, από τη στιγμή που επέστρεψε από το ταξίδι της, «για να πιστέψουν όλοι πως ήταν το μωρό της», όπως δήλωσε ο εισαγγελέας.

Η μαμά παραδέχτηκε τελικά πως η μικρή πέθανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Χιούστον. Και δεν πέθανε τυχαία, εκείνη και ο σύντροφός της κακοποίησαν φριχτά το μωρό.

Το διεστραμμένο ζευγάρι πέταξε το κορίτσι σε λίμνη. Δεν στάθηκαν όμως τυχεροί, το πτώμα ξεβράστηκε μερικές μέρες αργότερα. Επίσημη αιτία θανάτου για το μωρό δεν είχαμε μάλιστα ποτέ.

Η Christon δήλωσε αθώα. Ο σύντροφός της Hewett δήλωσε ένοχος τον Νοέμβριο του 2019. Καταδικάστηκαν αμφότεροι σε 20 χρόνια φυλακής...

 

ΑΠΟ: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top