ΠΑΦΟΣ: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητά – Ανήκαν στον ίδιο ιδιοκτήτη

ΠΑΦΟΣ: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητά – Ανήκαν στον ίδιο ιδιοκτήτη

Γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα σήμερα Σάββατο (19/12) εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δύο αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας.

Τα αυτοκίνητα ανήκουν σε 34χρονο, σύμφωνα με τον οποίο το ένα όχημα βρισκόταν ακινητοποιημένο στο σημείο τους τελευταίους δύο μήνες, λόγω μηχανικής βλάβης, ενώ το δεύτερο όχημα, το είχε ο ίδιος σταθμεύσει στο σημείο γύρω στις 22:00 χθες Παρασκευή (18/12) το βράδυ.

Από την φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στα δύο οχήματα.

Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η σκηνή φρουρείται από μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις που θα γίνουν σήμερα το πρωί. Εκ πρώτης όψεως ωστόσο η Αστυνομία αποδίδει την φωτιά σε κακόβουλη ενέργεια.

Η αξία των δύο οχημάτων υπολογίζεται κοντά στις έξι χιλιάδες ευρώ.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Πάφου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE