Διπλό τροχαίο στον δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού - Προσέκρουσε όχημα και σε ασθενοφόρο που σταμάτησε για βοήθεια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διπλό τροχαίο στον δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού - Προσέκρουσε όχημα και σε ασθενοφόρο που σταμάτησε για βοήθεια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέο διπλό τροχαίο ατύχημα το πρωί του Σαββάτου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με εμπλοκή τριών οχημάτων.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Άνοιξε ο δρόμος 

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, τρακαρισμένο είναι και το ασθενοφόρο, ενώ υπάρχουν ακόμη 2 αυτοκίνητα που υπέστησαν ζημιές.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν πλήρωμα ασθενοφόρου που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λεμεσό, σταμάτησε σε σημείο του δρόμου, για να παράσχει βοήθεια, αφού στην αντίθετη πορεία κατεύθυνσης, παρά την έξοδο προς Αλάμπρα, άλλο αυτοκίνητο είχε προσκρούσει στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα και ακινητοποιήθηκε στο σημείο. Ωστόσο στη συνέχεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που κινείτο στην κατεύθυνση προς Λεμεσό προσέκρουσε στο ασθενοφόρο.

Οι οδηγοί των δύο ιδιωτικών οχημάτων παραλήφθηκαν από άλλο ασθενοφόρο για μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, κλειστή είναι αυτή την ώρα η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Αλάμπρα, λόγω τροχαίας σύγκρουσης δύο οχημάτων, τα οποία έχουν ακινητοποιηθεί στο δρόμο. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της αριστερής λωρίδας του δρόμου.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Ο δρόμος στην κατεύθυνση προς Λευκωσία είναι ανοιχτός, αφού το όχημα που είχε προσκρούσει στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, έχει μετακινηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE