Αυξήθηκαν τα σημεία για rapid tests σε Λάρνακα και Αμμόχωστο - Σημεία σε όλη την Κύπρο - ΠΙΝΑΚΑΣ

Αυξήθηκαν τα σημεία για rapid tests σε Λάρνακα και Αμμόχωστο - Σημεία σε όλη την Κύπρο - ΠΙΝΑΚΑΣ

Αυξήθηκαν τα σημεία δειγματοληψίας σε Λάρνακα και Αμμόχωστο, ενώ rapid tests διενεργώνται σε όλη την Κύπρο.

Σε οκτώ σημεία δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο για κορωνοϊό με rapid tests, διενεργούνται σήμερα Σάββατο (19/12)  στην πόλη και επαρχία Λάρνακας και άλλα οκτώ στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, στη Λάρνακα οι οκτώ μονάδες δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν από τις 0830 το πρωί μέχρι τις 1630 το απόγευμα και συγκεκριμένα στον χώρο στάθμευσης Jumbo, στον χώρο στάθμευσης Οικονομίδη (δίπλα από το Public), στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς Lidl στην Αραδίππου, στον Πολιτιστικό Ομιλο «Νέα Γενιά» στην Ορόκλινη, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου, στο οίκημα του παλαιού παντοπωλείου στην Ξυλοτύμπου και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κιτίου.

Στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου θα λειτουργήσουν οκτώ μονάδες δειγματοληψίας με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου από τις 0830 μέχρι τις 1630.

Συγκεκριμένα οι μονάδες θα λειτουργήσουν στην Εκκλησία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, στο Δημαρχείο Δερύνειας, στο Δημοτικό Γήπεδο Σωτήρας, στη μεγάλη εκκλησία της Παναγίας Ελεούσας στο Λιοπέτρι, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρους, στο Κέντρο της Κοινότητας Δάσους Αχνας, στην εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα, και στη Λέσχη Ηλικιωμένων Αυγόρου, που βρίσκεται στην πλατεία Αυγόρου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.

Δείτε όλα τα σημεία στην Κύπρο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE