Κίσσας: «Από την στιγμή που βρεθήκαμε πίσω το σκορ, μας αφήνει ικανοποιημένους η ισοπαλία»

Κίσσας: «Από την στιγμή που βρεθήκαμε πίσω το σκορ, μας αφήνει ικανοποιημένους η ισοπαλία»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο “Αμμόχωστος” ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Τάσος Κίσσας.

Αναλυτικά:

«Στη θέση που βρισκόμαστε, ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Από την στιγμή που βρεθήκαμε πίσω το σκορ, μας αφήνει ικανοποιημένους. Παλέψαμε όλα τα παιδιά και πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό.

Σίγουρα όλοι βοηθήσαμε, ήταν ομαδική προσπάθεια, δεν μπορεί ένας παίκτης μόνος. Ελπίζουμε ότι στο τέλος η ομαδική προσπάθεια θα μας φέρει πιο κοντά στους στόχους μας.

Τα επόμενα ματς έχουν τη δική τους ιδιαιτερότητα κι εμείς θα πάμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».

The post Κίσσας: «Από την στιγμή που βρεθήκαμε πίσω το σκορ, μας αφήνει ικανοποιημένους η ισοπαλία» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE