ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΦΟΔΡΑ παράπονα από την ΑΕΛ – «Ζήσαμε απόψε ένα παιχνίδι πίσω από τα πλήκτρα που καθορίζει αποτελέσματα»

ΣΦΟΔΡΑ παράπονα από την ΑΕΛ – «Ζήσαμε απόψε ένα παιχνίδι πίσω από τα πλήκτρα που καθορίζει αποτελέσματα»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο “Αμμόχωστος” ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕΛ, ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λεμεσιανής ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά:

«Είναι αλήθεια ότι κάναμε μία καλή εμφάνιση. Απόψε όμως βρεθήκαμε αντιμέτωποι και με το VAR. Η ΚΟΠ επένδυσε πολλά χρήματα για να το φέρουμε και να διορθώνουμε τα λάθη των διαιτητών. Απόψε όμως ζήσαμε ένα παιχνίδι πίσω από τα πλήκτρα που καθορίζει αποτελέσματα.

Όταν ο διαιτητής πάει και βλέπει την φάση και δεν καταλαβαίνει τι βλέπει, είναι τραγικό. Αυτά τα χρήματα που δώσαμε για το VAR, μπορούσαν να αξιοποιηθούν με καλύτερο τρόπο τελικά. Σίγουρα δεν ήταν κόκκινη κάρτα, είναι μία φάση στην οποία άντε να ήταν κίτρινη, σε καμία περίπτωση όμως κόκκινη.

Ακόμη, στο γκολ της ισοφάρισης υπάρχει χέρι, αφήνουν να συνεχιστεί το παιχνίδι, κερδίζει φάουλ η Νέα Σαλαμίνα και στην εξέλιξη της φάσης υπάρχει φάουλ στον Αβραάμ. Κι ενώ περιμένεις ότι θα ασχοληθούν και θα δουν τη φάση στο VAR, τελικά το γκολ μετράει κανονικά. Θα έχει ενδιαφέρον το πως θα είναι τα e-mail αυτή την εβδομάδα. Η ΑΕΛ έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα και μας σταμάτησε το VAR, κανένας άλλος.

Ήρθαμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε επιθετικά και καθαρά, αλλά δυστυχώς από εκείνη τη φάση το παιχνίδι άλλαξε. Η ομάδα μας όμως ήταν καλύτερη και με δέκα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, δεν θα το βάλουμε κάτω. Η ΚΟΠ θα πρέπει να αναθεωρήσει την ιστορία του VAR, γιατί είναι κρίμα τα λεφτά που δαπανήσαμε».

The post ΣΦΟΔΡΑ παράπονα από την ΑΕΛ – «Ζήσαμε απόψε ένα παιχνίδι πίσω από τα πλήκτρα που καθορίζει αποτελέσματα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top