Ρουκέτες με στόχο την Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη

Ρουκέτες με στόχο την Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη

Τουλάχιστον τρεις ρουκέτες Katyusha εκτοξεύθηκαν κατά της Πράσινης Ζώνης στην Βαγδάτη, σε μία επίθεση που είχε ως στόχο την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με πηγές των ιρακινών υπηρεσιών ασφαλείας.

Οι σειρήνες ήχησαν, ενώ το αντιπυραυλικό σύστημα της αμερικανικής πρεσβείας ετέθη σε λειτουργία αποκρούοντας την μία από τις ρουκέτες. Δεν υπήρξαν θύματα. Η καλά οχυρωμένη Πράσινη Ζώνη της ιρακινής πρωτεύουσας φιλοξενεί κυβερνητικά κτίρια και διπλωματικές αποστολές.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE