ΤΡΟΧΑΙΟ αυτ/δρομος Λάρνακας Λευκωσίας: Κλειστή η αριστερή λωρίδα

ΤΡΟΧΑΙΟ αυτ/δρομος Λάρνακας Λευκωσίας: Κλειστή η αριστερή λωρίδα

Κλειστή προσωρινά είναι η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος Κόσιης, λόγω τροχαίου ατυχήματος που συνέβη γύρω στις 8.30 το πρωί.

Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα του δρόμου.

Στην αριστερή λωρίδα του δρόμου βρίσκεται ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, το οποίο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα. Το φορτηγό έχει μετακινηθεί από το σημείο της σύγκρουσης και βρίσκεται εκτός δρόμου, στην λωρίδα ασφαλείας. Από το τροχαίο δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

Στο σημείο της σύγκρουσης βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και για παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Με χιλιάδες προκαθορισμένους στόχους και πολεμικά σχέδια διάρκειας από τρεις έως έξι εβδομάδες εμφανίζεται να είναι προετοιμασμένο το Ισραήλ, την ώρα που βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Eurofighter Typhoon και Lockheed Martin F-35 Lightning II πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο, ενισχύοντας την παρουσία συμμαχικών δυνάμεων στην περιοχή. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE