ΤΡΟΧΑΙΟ αυτ/δρομος Λάρνακας Λευκωσίας: Κλειστή η αριστερή λωρίδα

ΤΡΟΧΑΙΟ αυτ/δρομος Λάρνακας Λευκωσίας: Κλειστή η αριστερή λωρίδα

Κλειστή προσωρινά είναι η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος Κόσιης, λόγω τροχαίου ατυχήματος που συνέβη γύρω στις 8.30 το πρωί.

Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα του δρόμου.

Στην αριστερή λωρίδα του δρόμου βρίσκεται ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, το οποίο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα. Το φορτηγό έχει μετακινηθεί από το σημείο της σύγκρουσης και βρίσκεται εκτός δρόμου, στην λωρίδα ασφαλείας. Από το τροχαίο δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

Στο σημείο της σύγκρουσης βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και για παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE