ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός στο αεροδρόμιο Χίθροου μετά το νέο στέλεγχος κορωνοϊού - ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός στο αεροδρόμιο Χίθροου μετά το νέο στέλεγχος κορωνοϊού - ΒΙΝΤΕΟ

Ταξιδιώτες παραμένουν εγκλωβισμένοι αναμένοντας οδηγίες.

Καθηλωμένοι παραμένουν χιλιάδες επιβάτες στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο μετά το συναγερμό που έχει προκαλέσει παγκοσμίως το νέο στέλεχος του κορονοϊού και το ντόμινο αναστολών πτήσεων από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο προς χώρες της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου.

Επιβάτες παραμένουν καθηλωμένοι στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο αναμένοντας οδηγίες από τις αεροπορικές εταιρίες για το εάν θα καταφέρουν να πετάξουν προς τους προορισμούς τους μετά τους περιορισμούς στις πτήσεις.

Εκτός από αυτούς που περιμένουν οδηγίες για το εάν θα μπορέσουν να πετάξουν προς άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς για τις γιορτές, στο αεροδρόμιο υπάρχουν και αρκετοί βρετανοί που ετοιμαζόντουσαν να πάνε στην επαρχία για να κάνουν Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους, με τον κίνδυνο φυσικά να μεταφέρουν το ιό και σε περιοχές που τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι καλύτερα από ότι στη βρετανική πρωτεύουσα που βρίσκεται σε καθεστώς lockdown.

Μεγάλη καθυστέρηση έχει σημειωθεί και σε πτήση για Δουβλίνο, με αποτέλεσμα αρκετοί επιβάτες να αναζητήσουν εναλλακτικές πτήσεις και να σχηματιστούν τεράστιες ουρές αναμονής.

 

Πηγή: www.newsbeast.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top