ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άμεση ποινή από το Δικαστήριο σε οδηγό που ΄"πετούσε" στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άμεση ποινή από το Δικαστήριο σε οδηγό που ΄"πετούσε" στον αυτοκινητόδρομο

Χρηματική ποινή ύψους 900 ευρώ, επτά βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας οδήγησης για 30 ημέρες, επέβαλε σήμερα Δευτέρα 21/12 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 41χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 178 χιλιομέτρων.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Κυριακής, σε σημείο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την περιοχή Ιδαλίου.

Μέλος του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, που διενεργούσε τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο, εντόπισε τον 41χρονο να οδηγεί το όχημά του με ταχύτητα 178 χιλιομέτρων, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο ανώτατο όριο και αφού τον ανέκοψε προχώρησε στη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE