ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άμεση ποινή από το Δικαστήριο σε οδηγό που ΄"πετούσε" στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άμεση ποινή από το Δικαστήριο σε οδηγό που ΄"πετούσε" στον αυτοκινητόδρομο

Χρηματική ποινή ύψους 900 ευρώ, επτά βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας οδήγησης για 30 ημέρες, επέβαλε σήμερα Δευτέρα 21/12 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 41χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 178 χιλιομέτρων.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Κυριακής, σε σημείο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την περιοχή Ιδαλίου.

Μέλος του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, που διενεργούσε τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο, εντόπισε τον 41χρονο να οδηγεί το όχημά του με ταχύτητα 178 χιλιομέτρων, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο ανώτατο όριο και αφού τον ανέκοψε προχώρησε στη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE