ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άμεση ποινή από το Δικαστήριο σε οδηγό που ΄"πετούσε" στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άμεση ποινή από το Δικαστήριο σε οδηγό που ΄"πετούσε" στον αυτοκινητόδρομο

Χρηματική ποινή ύψους 900 ευρώ, επτά βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας οδήγησης για 30 ημέρες, επέβαλε σήμερα Δευτέρα 21/12 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 41χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 178 χιλιομέτρων.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Κυριακής, σε σημείο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την περιοχή Ιδαλίου.

Μέλος του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, που διενεργούσε τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο, εντόπισε τον 41χρονο να οδηγεί το όχημά του με ταχύτητα 178 χιλιομέτρων, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο ανώτατο όριο και αφού τον ανέκοψε προχώρησε στη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE