Tα είπαν Αναστασιάδης - Αρχιεπίσκοπος - Θα τεθεί στο Υπουργικό το θέμα του ανοίγματος των εκκλησιών

Tα είπαν Αναστασιάδης - Αρχιεπίσκοπος - Θα τεθεί στο Υπουργικό το θέμα του ανοίγματος των εκκλησιών

Οι όποιες αποφάσεις σε σχέση με τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού θα ληφθούν από το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδριάζει αύριο Τρίτη 22/12, εφόσον αυτό ενημερωθεί από τον Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου, σε σχέση με τις θέσεις της επιστημονικής ομάδας, με βάση την επιδημιολογική κατάσταση που παρουσιάζει η Κύπρος.


Την απάντηση αυτή έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β`, με τον οποίο είχε συνάντηση απόψε, κατά την οποία τέθηκε από τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας το θέμα της επαναλειτουργίας των ναών στην παρουσία πιστών ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε στον Αρχιεπίσκοπο πως δεν μπορεί να τοποθετηθεί επί του θέματος αφού δεν είναι γνώστης ακόμη του τι ανέφεραν οι επιδημιολόγοι στον Υπουργό Υγείας, ο οποίος θα ενημερώσει σχετικά αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο θα λάβει τις αποφάσεις στη βάση της ενημέρωσης που θα έχει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE