Επαναρχίζει η διαδικασία εξέτασης των οστών του Θανάση Νικολάου

Επαναρχίζει η διαδικασία εξέτασης των οστών του Θανάση Νικολάου

Επαναρχίζει σήμερα η διαδικασία εξέτασης των οστών του 26χρονου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005, κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.


Σε  δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του θνοφρουρού, είπε ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί στο Νοσοκομείο Λευκωσίας στο οποίο οι ιατροδικαστές θα μεταβούν, με την ανθρωπολόγο της Δημοκρατίας, για κάποιες εξειδικευμένες εξετάσεις.

 Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον κ. Ματσάκη, η οικογένεια θα απευθυνθεί εκ νέου στο Δικαστήριο για να αιτηθεί την έκδοση εντάλματος για μεταφορά των οστών στο εξωτερικό. Τα οστά παραμένουν υπό αστυνομική φρούρηση, στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Λεμεσού.

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων των οστών, αναμένεται να ετοιμαστούν πορίσματα τα οποία θα δοθούν στην οικογένεια και στην Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE