Η BioNTech λέει ότι σε έξι εβδομάδες θα μπορεί να δημιουργήσει εμβόλιο κατά του μεταλλαγμένου ιού

Η BioNTech λέει ότι σε έξι εβδομάδες θα μπορεί να δημιουργήσει εμβόλιο κατά του μεταλλαγμένου ιού

Η γερμανική εταιρεία εμβολίων BioNTech ανέφερε την Τρίτη ότι μπορεί εντός έξι εβδομάδων να παραγάγει εμβόλιο που να αντιμετωπίζει και την νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού.


Εν τω μεταξύ, αναμένεται ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα συγκαλέσει συνάντηση των μελών του για να συζητήσουν τρόπους αντιμετώπισης του νέου στελέχους του ιού.

Εν τω μεταξύ, υψηλόβαθμος αξιωματούχος στη Γερμανία είπε ότι δεν είμαστε ακόμα σε θέση να έχουμε επαρκή εικόνα για  το νέο στέλεχος του ιού στη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

Συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία, έτσι ώστε την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης, να προκύψουν κάποια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο που είναι η ανακοίνωση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.