Η BioNTech λέει ότι σε έξι εβδομάδες θα μπορεί να δημιουργήσει εμβόλιο κατά του μεταλλαγμένου ιού

Η BioNTech λέει ότι σε έξι εβδομάδες θα μπορεί να δημιουργήσει εμβόλιο κατά του μεταλλαγμένου ιού

Η γερμανική εταιρεία εμβολίων BioNTech ανέφερε την Τρίτη ότι μπορεί εντός έξι εβδομάδων να παραγάγει εμβόλιο που να αντιμετωπίζει και την νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού.


Εν τω μεταξύ, αναμένεται ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα συγκαλέσει συνάντηση των μελών του για να συζητήσουν τρόπους αντιμετώπισης του νέου στελέχους του ιού.

Εν τω μεταξύ, υψηλόβαθμος αξιωματούχος στη Γερμανία είπε ότι δεν είμαστε ακόμα σε θέση να έχουμε επαρκή εικόνα για  το νέο στέλεχος του ιού στη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE