ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο 13ος μισθός καταβάλλεται βάσει πραγματικού εργάσιμου χρόνου, λέει ο ΠΑΣΥΞΕ

Ο 13ος μισθός καταβάλλεται βάσει πραγματικού εργάσιμου χρόνου, λέει ο ΠΑΣΥΞΕ

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων διαβεβαιώνει ότι οι ξενοδόχοι δεν αρνούνται σε καμιά περίπτωση να καταβάλουν τον 13ο μισθό και ήδη αρκετές από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις το έχουν πράξει με βάση την πάγια πρακτική που ακολουθείται εδώ και χρόνια, δηλαδή  αναλογικά με βάση τον πραγματικό εργάσιμο χρόνο εκάστου εργαζομένου.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣΥΞΕ εκφράζει τη λύπη του «για το ύφος και το περιεχόμενο που έχουν επιλέξει οι συνδικαλιστικές οργανώσεις να χρησιμοποιήσουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν».

 «Οι ξενοδόχοι δεν αρνούνται σε καμμιά περίπτωση να καταβάλουν τον 13ο μισθό και ήδη αρκετές από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις το έχουν πράξει με βάση την πάγια πρακτική που ακολουθείται εδώ και χρόνια, δηλαδή  αναλογικά με βάση τον πραγματικό εργάσιμο χρόνο εκάστου εργαζομένου», αναφέρει.

Προσθέτει ακόμα ότι είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε για συζήτηση και επεξήγηση  των προαναφερθέντων αν χρειαστεί, για να προσθέσει ότι «σίγουρα οι ύβρεις, οι χαρακτηρισμοί και οι απειλές δεν εμπίπτουν στο πλαίσιο της επίλυσης οποιονδήποτε θεμάτων».
 
Τέλος, αναφέρει ότι «ο 13ος μισθός θα καταβληθεί και ήδη ξεκίνησε να καταβάλλεται πάντοτε βάση της πάγιας πρακτικής που αφορά τον τομέα μας».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top