ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου: Τα τμήματα που επηρεάζονται

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου: Τα τμήματα που επηρεάζονται

Εργασίες κλαδέματος δέντρων θα πραγματοποιούνται στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου από τις 28 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου 2021.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Εργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας αναφέρεται ότι «την περίοδο Δεκεμβρίου 2020 μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου 2021, θα εκτελούνται από το Τμήμα Δασών, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, εργασίες κλαδέματος δέντρων στο έρεισμα του δρόμου. Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 0800 το πρωί μέχρι τις 1430 το μεσημέρι καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα του ερείσματος του αυτοκινητοδρόμου θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 300 μέτρα ανά φορά. Συγκεκριμένα από τις 28/12/2020 μέχρι και τις 29/1/2021, θα κλείνει, τμηματικά, το έρεισμα του αυτοκινητόδρομου, από την φωτοελεγχόμενη συμβολή του με την Βιομηχανική περιοχή προς τον Κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού, και από τις δύο κατευθύνσεις.
 
Επίσης την περίοδο 18/1/2021 – 12/2/2021, θα κλείνει, τμηματικά, το έρεισμα του αυτοκινητοδρόμου, από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού μέχρι την έξοδο προς Αλεθρικό, με κατεύθυνση προς Κοφίνου.
 
Το Τμήμα Δημοσίων Εργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις συγκεκριμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top