ΕΛΛΑΔΑ: Εκρηξη μηχανισμού με γκαζάκια σε πολυκατοικία -Στόχος γνωστός επιχειρηματίας - BINTEO

ΕΛΛΑΔΑ: Εκρηξη μηχανισμού με γκαζάκια σε πολυκατοικία -Στόχος γνωστός επιχειρηματίας - BINTEO

Στόχος επίθεσης έγινε επιχειρηματίας απόψε (22/12), καθώς εξερράγησαν γκαζάκια στην πολυκατοικία όπου διαμένει στο Παγκράτι, ενώ έμπαινε με το αυτοκίνητό του στην πιλοτή.

Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκια, εξερράγη στις 8:15 το βράδυ στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Δικαιάρχου, στο Παγκράτι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μηχανισμός εξερράγη στην πιλοτή της πολυκατοικίας μπροστά στο όχημα επιχειρηματία που έμπαινε στην πολυκατοικία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός ΙΧ είναι πρόεδρος Ναυπηγείων σε περιοχή κοντά στην Αττική.

Ο επιχειρηματίας δεν έχει τραυματιστεί, ωστόσο έχουν προκληθεί υλικές ζημιές στο κτίριο.

Στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών συλλέγουν στοιχεία και αξιωματικοί της Ασφάλειας ερευνούν την υπόθεση.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE