ΚΟΥΣΙΟΣ: Ανακοίνωσε ημέρα και ώρα του εμβολιασμού του Προέδρου της Δημοκρατίας

ΚΟΥΣΙΟΣ: Ανακοίνωσε ημέρα και ώρα του εμβολιασμού του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα εμβολιαστεί το πρωί της Δευτέρας (28/12), η ώρα 10:00 το πρωί.

Αυτό ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, μιλώντας στο «Ράδιο Πρώτο» και στην «Πρώτη Εκπομπή».

Όπως σημείωσε, πρόκειται για μια πράξη που θα δώσει το παράδειγμα στους πολίτες για να εμβολιαστούν και για να δείξει συμβολικά πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από τον εμβολιασμό.

Τα εμβόλια της Pfizer φθάνουν στην Κύπρο στις 26 Δεκεμβρίου, το ερχόμενο Σάββατο, ενώ οι εμβολιασμοί είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE