Πολύ κοντά σε συμφωνία ΕΕ και ΗΒ για τη μελλοντική τους σχέση

Πολύ κοντά σε συμφωνία ΕΕ και ΗΒ για τη μελλοντική τους σχέση

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται οι διαπραγματευτές ΕΕ και ΗΒ για τη μελλοντική τους σχέση, σύμφωνα με κοινοτική πηγή που ενημέρωσε τον Τύπο στις Βρυξέλλες.

Η πηγή που επικαλέσθηκε ενημέρωση που πραγματοποίησε ο Μισέλς Μπαρνιέ προς τους μόνιμους αντιπροσώπους (COREPER), τοποθετεί την ανακοίνωσή της πριν τα Χριστούγεννα.

Επισημαίνει δε ότι το μόνο ανοιχτό ζήτημα είναι η αλιεία και πως καταγράφονται συγκλίσεις που ενδέχεται να οδηγήσουν σε συμφωνία. Η ίδια πηγή έκανε λόγο για νομικές διαδικασίες στα κράτη μέλη προς ετοιμότητα επικύρωσής της, όταν επιτευχθεί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE