ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Στις φλόγες τρία οχήματα - Αμεση επέμβαση της πυροσβεστικής

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Στις φλόγες τρία οχήματα - Αμεση επέμβαση της πυροσβεστικής

Στις φλόγες τυλίχτηκαν τρία οχήματα γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης στην Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τις προκαταρκτικές εξετάσεις τα οχήματα ήταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο πλησίον της κεντρικής πλατείας της Γεροσκήπου.

Στην σκηνή έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία με δύο πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς. Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα και προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους.

Επίσης την σκηνή επισκέφτηκε και ο βοηθός υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ γίνονται εξετάσεις για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών των οχημάτων.

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική .

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE