ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Στις φλόγες τρία οχήματα - Αμεση επέμβαση της πυροσβεστικής

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Στις φλόγες τρία οχήματα - Αμεση επέμβαση της πυροσβεστικής

Στις φλόγες τυλίχτηκαν τρία οχήματα γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης στην Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τις προκαταρκτικές εξετάσεις τα οχήματα ήταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο πλησίον της κεντρικής πλατείας της Γεροσκήπου.

Στην σκηνή έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία με δύο πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς. Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα και προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους.

Επίσης την σκηνή επισκέφτηκε και ο βοηθός υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ γίνονται εξετάσεις για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών των οχημάτων.

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική .

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE