ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Στις φλόγες τρία οχήματα - Αμεση επέμβαση της πυροσβεστικής

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Στις φλόγες τρία οχήματα - Αμεση επέμβαση της πυροσβεστικής

Στις φλόγες τυλίχτηκαν τρία οχήματα γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης στην Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τις προκαταρκτικές εξετάσεις τα οχήματα ήταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο πλησίον της κεντρικής πλατείας της Γεροσκήπου.

Στην σκηνή έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία με δύο πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς. Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα και προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους.

Επίσης την σκηνή επισκέφτηκε και ο βοηθός υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ γίνονται εξετάσεις για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών των οχημάτων.

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική .

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.