Οι 3 βασιλικοί κανόνες που δεν διανοείται να σπάσει η Kate Middleton

Οι 3 βασιλικοί κανόνες που δεν διανοείται να σπάσει η Kate Middleton

Σε αντίθεση με τη Μέγκαν Μαρκλ η οποία είναι – και το απέδειξε και με το περίφημο Megxit – «ατίθαση» και αντισυμβατική, η Κέιτ Μίντλετον είναι τυπική και πηγαίνει με το… γράμμα του Πρωτοκόλλου.

Από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ κι έγινε δούκισσα του Κέιμπριτζ, η Κέιτ σπάνια (έως ποτέ) θα παρεκκλίνει των κανόνων του Παλατιού, αλλά και γενικότερα εκείνων που είθισται να ακολουθούν οι γαλαζοαίματοι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο SOCIALISTA.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.