ΓΙΟΡΤΣΙΟΣ: Απασφάλισε ο γνωστός παρουσιαστής - ‘Μπορείς να απειλείς με βιασμό με μόνο 750€’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΙΟΡΤΣΙΟΣ: Απασφάλισε ο γνωστός παρουσιαστής - ‘Μπορείς να απειλείς με βιασμό με μόνο 750€’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καυστικός ως συνήθως ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος Ανδρέας Γιόρτσιος.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter) και αναφερόμενος -προφανώς- στην απόφαση για την ρατσιστική επίθεση στη Σβετλάνα -από 2 Κύπριες- για επιβολή προστίμου 750€ απασφάλισε.

Συγκεκριμένα αφήνοντας αιχμές για την ‘τυφλή δικαιοσύνη’ και τη βάση στην οποία επιβάλλονται οι ποινές ανέφερε πως ‘μπορείς να είσαι ρατσιστής, ξενοφοβικός, να απειλείς με βιασμό και να το βλέπει όλη η Κύπρος με την τιμωρία να είναι 750€’.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του Ανδρέα Γιόρτσιου: ‘Σύμφωνα με την τυφλή δικαιοσύνη μας, μπορείς να είσαι ρατσιστής, ξενοφοβικός, να βρίζεις και να απειλείς με βιασμό, να το βλέπει όλη η Κύπρος (κι όχι μόνο) και η αποτρεπτική τιμωρία είναι πρόστιμο €750 δηλ το 1/3 του μέσου ακαθαριστου μισθού (2050) σύμφωνα με την Στατιστική μας’

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE