Ελιζέ: Ο Εμανουέλ Μακρόν δεν εμφανίζει πλέον συμπτώματα Covid-19

Ελιζέ: Ο Εμανουέλ Μακρόν δεν εμφανίζει πλέον συμπτώματα Covid-19

Ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, δεν εμφανίζει πλέον συμπτώματα COVID-19, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Ελιζέ.

Ο 43χρονος Μακρόν μπορεί τώρα να βγει από την καραντίνα αφού έμεινε σε απομόνωση για επτά ημέρες στην επίσημη κατοικία Λα Λαντέρν, κοντά στις Βερσαλίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο Γάλλος Πρόεδρος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 17 Δεκεμβρίου, γεγονός που οδήγησε σε μια προσπάθεια ιχνηλάτησης των επαφών του σε όλη την Ευρώπη ύστερα από πολυάριθμες, πρόσφατες συναντήσεις του Μακρόν με ηγέτες της ΕΕ. Ο Μακρόν είχε πονοκεφάλους, ξηρό βήχα και κόπωση για αρκετές ημέρες, και η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε χθες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

Στην περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας Κύπρου – Κίνας, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Αντιπρόεδρος της Κίνας κ. Χαν Τζενγκ, σε συνάντηση που είχαν, στη Νέα Υόρκη.