Τα ‘έβαλε’ με το γλέντι του ΡΙΚ ο Δρ. Διέτης - Χόρευαν και γλεντούσαν -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα ‘έβαλε’ με το γλέντι του ΡΙΚ ο Δρ. Διέτης - Χόρευαν και γλεντούσαν -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Δρ. Διέτης εξέφρασε τη δική του απορία σχετικά με το Χριστουγεννιάτικο εορταστικό πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης αναρωτούμενος εάν αυτό προκαλεί το δημόσιο αίσθημα.

Συγκεκριμένα δημοσιεύοντας στο τουίτερ στιγμιότυπο από την εκπομπή ‘Παραδοσιακή Βραδιά’ ο Δρ Διέτης αναρωτήθηκε ανοιχτά πως είναι δυνατόν να ζητούμε από τους Κύπριους να μην κάνει τραπέζια με πάνω από 10 άτομα και την ίδια ώρα να βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αυτές τις εικόνες.

Φυσικά διάφοροι χρήστες υπεραμύνθηκαν του προγράμματος λέγοντας πως οι παρευρισκόμενοι είχαν προηγουμένως υποβληθεί σε τεστ, όμως ο Δρ Διέτης τόνισε πως το ζήτημα δεν είναι μόνο το γίνεσθαι αλλά και το φαίνεσθαι.

Δείτε την ανάρτηση και τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Το οργανωμένο έγκλημα είναι εισαγόμενο και μετεξελίσσεται, είπε την Τετάρτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, όπου συζητήθηκε το θέμα κεκλεισμένων των θυρών, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό, με συμμετοχή και του Αρχηγού της Αστυνομίας, Θεμιστού Αρναούτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE