Τα ‘έβαλε’ με το γλέντι του ΡΙΚ ο Δρ. Διέτης - Χόρευαν και γλεντούσαν -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα ‘έβαλε’ με το γλέντι του ΡΙΚ ο Δρ. Διέτης - Χόρευαν και γλεντούσαν -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Δρ. Διέτης εξέφρασε τη δική του απορία σχετικά με το Χριστουγεννιάτικο εορταστικό πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης αναρωτούμενος εάν αυτό προκαλεί το δημόσιο αίσθημα.

Συγκεκριμένα δημοσιεύοντας στο τουίτερ στιγμιότυπο από την εκπομπή ‘Παραδοσιακή Βραδιά’ ο Δρ Διέτης αναρωτήθηκε ανοιχτά πως είναι δυνατόν να ζητούμε από τους Κύπριους να μην κάνει τραπέζια με πάνω από 10 άτομα και την ίδια ώρα να βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αυτές τις εικόνες.

Φυσικά διάφοροι χρήστες υπεραμύνθηκαν του προγράμματος λέγοντας πως οι παρευρισκόμενοι είχαν προηγουμένως υποβληθεί σε τεστ, όμως ο Δρ Διέτης τόνισε πως το ζήτημα δεν είναι μόνο το γίνεσθαι αλλά και το φαίνεσθαι.

Δείτε την ανάρτηση και τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE