Τα ‘έβαλε’ με το γλέντι του ΡΙΚ ο Δρ. Διέτης - Χόρευαν και γλεντούσαν -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα ‘έβαλε’ με το γλέντι του ΡΙΚ ο Δρ. Διέτης - Χόρευαν και γλεντούσαν -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Δρ. Διέτης εξέφρασε τη δική του απορία σχετικά με το Χριστουγεννιάτικο εορταστικό πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης αναρωτούμενος εάν αυτό προκαλεί το δημόσιο αίσθημα.

Συγκεκριμένα δημοσιεύοντας στο τουίτερ στιγμιότυπο από την εκπομπή ‘Παραδοσιακή Βραδιά’ ο Δρ Διέτης αναρωτήθηκε ανοιχτά πως είναι δυνατόν να ζητούμε από τους Κύπριους να μην κάνει τραπέζια με πάνω από 10 άτομα και την ίδια ώρα να βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αυτές τις εικόνες.

Φυσικά διάφοροι χρήστες υπεραμύνθηκαν του προγράμματος λέγοντας πως οι παρευρισκόμενοι είχαν προηγουμένως υποβληθεί σε τεστ, όμως ο Δρ Διέτης τόνισε πως το ζήτημα δεν είναι μόνο το γίνεσθαι αλλά και το φαίνεσθαι.

Δείτε την ανάρτηση και τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE