Τουλάχιστον 6 ξένοι φιλοϊρανοί παραστρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επιδρομή στη Συρία

Τουλάχιστον 6 ξένοι φιλοϊρανοί παραστρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επιδρομή στη Συρία

Τουλάχιστον έξι ξένοι παραστρατιωτικοί υποστηριζόμενοι από το Ιράν σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επίθεση με πυραύλους στην κεντρική Συρία, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, η ισραηλινή επίθεση εξαπολύθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην επαρχία Χάμα. Κατέστρεψε αποθήκες και εγκαταστάσεις κατασκευής πυραύλων που ανήκουν σε παραστρατιωτικές οργανώσεις υποστηριζόμενες από το Ιράν.
 
Νωρίτερα σήμερα το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι ισραηλινοί πύραυλοι έπληξαν την περιοχή Μασιάφ στη Χάμα. Το πρακτορείο δεν έκανε καμία αναφορά σε θύματα ή ζημιές από την επίθεση. λως τώρα δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο από το Ισραήλ.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE