Τουλάχιστον 6 ξένοι φιλοϊρανοί παραστρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επιδρομή στη Συρία

Τουλάχιστον 6 ξένοι φιλοϊρανοί παραστρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επιδρομή στη Συρία

Τουλάχιστον έξι ξένοι παραστρατιωτικοί υποστηριζόμενοι από το Ιράν σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επίθεση με πυραύλους στην κεντρική Συρία, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, η ισραηλινή επίθεση εξαπολύθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην επαρχία Χάμα. Κατέστρεψε αποθήκες και εγκαταστάσεις κατασκευής πυραύλων που ανήκουν σε παραστρατιωτικές οργανώσεις υποστηριζόμενες από το Ιράν.
 
Νωρίτερα σήμερα το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι ισραηλινοί πύραυλοι έπληξαν την περιοχή Μασιάφ στη Χάμα. Το πρακτορείο δεν έκανε καμία αναφορά σε θύματα ή ζημιές από την επίθεση. λως τώρα δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο από το Ισραήλ.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE