Στην Ιρλανδία έχει εξαπλωθεί η μετάλλαξη του κορωνοϊού

Στην Ιρλανδία έχει εξαπλωθεί η μετάλλαξη του κορωνοϊού

Η Ιρλανδία επιβεβαίωσε σήμερα 25/12 ότι κυκλοφορεί στη χώρα η ιδιαίτερα μολυσματική μετάλλαξη του νέου κορονοϊού η οποία εμφανίστηκε στη Βρετανία και οδήγησε σε αλλεπάλληλες ταξιδιωτικές απαγορεύσεις από πολλές χώρες του κόσμου.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι εντοπίσαμε τη νέα παραλλαγή του SARS-CoV-2» αφού το Εθνικό Εργαστήριο Ιολογίας του Γιουνιβέρσιτι Κόλετζ του Δουβλίνου ανέλυσε το γονιδίωμά του, ανέφερε ο αρχίατρος Τόνι Χόλοχαν.

«Οι περαιτέρω εξετάσεις, τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, θα καθορίσουν σε ποιο βαθμό» έχει εξαπλωθεί η μετάλλαξη αυτή στην Ιρλανδία, πρόσθεσε.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE