ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τσεκάρει» Τσόλακ

«Τσεκάρει» Τσόλακ

Στην Κροατία γράφουν ότι ο Αντόνιο Τσόλακ αναζητεί ομάδα στην οποία θα έχει πιο σημαντικό ρόλο από αυτόν στο Δικέφαλο και πως η περίπτωση του ενδιαφέρει την Όσιγιεκ.

Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να εξετάζει την περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ, ο Κροάτης επιθετικός του ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί και σε ένα ακόμη μεταγραφικό σενάριο στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Κροατία η Όσιγιεκ προσπάθησε τις προηγούμενες ημέρες να πείσει τον Μάριο Μάντζουκιτς που παραμένει χωρίς ομάδα, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Η προσπάθεια της για ενίσχυση στην επίθεση συνεχίζεται και πλέον ο μεταγραφικός της στόχος δεν είναι άλλος από τον Αντόνιο Τσόλακ.

“Ο Τσόλακ δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για καλές στην Ελλάδα και για αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αναζητεί νέο περιβάλλον όπου θα μπορούσε να έχει πιο σημαντικό ρόλο. Είναι δεδομένο ότι θέλει να είναι στην λίστα του Ντάλιτς , ώστε τα 24΄που αγωνίστηκε στον φιλικό αγώνα με την Τουρκία να μην είναι τα μοναδικά που θα έχει στην Εθνική Κροατίας” αναφέρει η ιστοσελίδα 24sata που αποκαλύπτει και το ενδιαφέρον της Όσιγιεκ για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Στο δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Πέτκοβιτς, οι πρωταθλητές Κροατίας μπορεί να ενεργοποιήσουν το ενδιαφέρον τους για τον Τσόλακ.

Πηγή: Spor24.gr

The post «Τσεκάρει» Τσόλακ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top