Τραγωδία στην Αίγυπτο: Φονική πυρκαγιά σε νοσοκομείο αναφοράς Covid-19

Τραγωδία στην Αίγυπτο: Φονική πυρκαγιά σε νοσοκομείο αναφοράς Covid-19

Επτά ασθενείς που έπασχαν από Covid-19 πέθαναν σήμερα  Σάββατο 26/12 σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα νοσοκομείο στα προάστια του Καΐρου. Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για να καθορίσουν τα αίτια της τραγωδίας αυτής.

Άλλοι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από την πυρκαγιά στο νοσοκομείο της κωμόπολης Ομπούρ, κοντά στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα.

Η Αίγυπτος, μια χώρα 100 εκατομμυρίων κατοίκων, έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 130.126 κρούσματα της Covid-19 και περισσότερους από 7.300 θανάτους. Η πανδημία έχει φέρει στα όριά του το σύστημα υγείας και οι συνδικαλιστικές ενώσεις τους ιατρονοσηλευτικού προσωπικού προειδοποιούν ότι μπορεί να καταρρεύσει πλήρως.

Τον Ιούνιο, επτά ασθενείς έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά σε νοσοκομείο της Αλεξάνδρειας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE