«Εξαφανισμένος» από την 28η Οκτωβρίου ο Νικόλας Ιωάννου!

«Εξαφανισμένος» από την 28η Οκτωβρίου ο Νικόλας Ιωάννου!

Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός, Νικόλας Ιωάννου, πήγε με όνειρα και φιλοδοξίες στη Νότιγχαμ Φόρεστ, παίρνοντας μεταγραφή από τον ΑΠΟΕΛ κι ενώ στην αρχή αγωνιζόταν βασικός, ξαφνικά… “εξαφανίστηκε”, αφού η τελευταία φορά που έπαιξε, ήταν στο ματς της 28ης Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Λούτον, όπου και αποβλήθηκε.

Έκτοτε… “αγνοείται”, αφού δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτα στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, παρότι η πορεία της Νότιγχαμ Φόρεστ στη Τσάμπιονσιπ, είναι απογοητευτική και όλα δείχνουν ότι θα δώσει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό της στην 3η τη τάξει κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου, σε σχέση με πέρσι όπου έχασε την… υστάτη με ανεπανάληπτο “χαρακίρι”, τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Νικόλας Ιωάννου δεν αγωνίστηκε ούτε στο σημερινό (26/12) εντός έδρας παιχνίδι της Νότιγχαμ με αντίπαλο την Μπέρμιγχαμ που έληξε 0-0, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, αφού έμεινε εκτός αποστολής.

Μετά από 21 αγωνιστικές, η ομάδα του Ευάγγελου Μαρινάκη είναι στην 20 θέση με 18 βαθμούς, δύο περισσότερους από την 21η Ρόδεραμ και την 22η Ντέρμπι, που όμως έχουν δύο και ένα ματς λιγότερα αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι στην Α΄ κατηγορία, υποβιβάζονται τρεις ομάδες, αυτές που θα τερματίσουν από την 22η μέχρι την 24η θέση.

The post «Εξαφανισμένος» από την 28η Οκτωβρίου ο Νικόλας Ιωάννου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Η πρόσφατη επίθεση με drone στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που όμως ανέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο, πόσο άμεσα συνδέεται η ασφάλεια της Κύπρου με την συνολική ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE