ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει ανοιχτές τις… «κεραίες» για Τάμαρι ο ΑΠΟΕΛ – Ήττα για Λέουβεν, τι έκανε ο Ιορδανός

Έχει ανοιχτές τις… «κεραίες» για Τάμαρι ο ΑΠΟΕΛ – Ήττα για Λέουβεν, τι έκανε ο Ιορδανός

Το… έχει η μοίρα του φαίνεται του Μούσα Αλ Τάμαρι να εμπλέκεται το όνομα του σε μεταγραφικά σενάρια.

Θυμάστε τι… σούσουρο γινόταν συχνά-πυκνά στην Κύπρο όταν αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ και ειδικά μετά από ματσάρες που έκανε και το πως ανεβοκατέβαινε η τιμή του.

Τελικά, ο Ιορδανός “Μέσι” πουλήθηκε στη Βελγική Λέουβεν πολύ πιο κάτω από την προσδοκώμενη τιμή και παρότι κινείται σε… “ρηχά νερά” μέχρι στιγμής, Βελγικά ΜΜΕ που επικαλούνται πληροφορίες Γαλλικών Μέσων, αναφέρουν ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Λανς.

Είτε ισχύουν είτε όχι οι πληροφορίες, στον ΑΠΟΕΛ πάντως θα έχουν πάντα… ανοιχτές “κεραίες” με το Βέλγιο, αφού σε περίπτωση μεταγραφής του Τάμαρι, η ομάδα της Λευκωσίας δικαιούται ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Και σίγουρα θα εύχονται αν πάρει κάποια στιγμή μεταγραφή σε άλλη ομάδα, το deal να είναι “χρυσοφόρο”, για να βάλουν κι αυτοί ένα καλό ποσό στα ταμεία τους από το… πουθενά.

Ο Ιορδανός άσος πάντως, ούτε στο αποψινό παιχνίδι της Λέουβεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του, αφού πέρασε ως αλλαγή στο 80΄, στο ματς με αντίπαλο την Οστάνδη.

Η Λέουβεν ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Τζουπίλιερ Λιγκ και βρίσκεται στην 4η θέση με 29 πόντους, δέκα λιγότερους από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ.

The post Έχει ανοιχτές τις… «κεραίες» για Τάμαρι ο ΑΠΟΕΛ – Ήττα για Λέουβεν, τι έκανε ο Ιορδανός appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top