ΛΕΜΕΣΟΣ: O πρώτος εμβολιασμός στον οίκο ευγηρίας «Παναγία» - Γιατρός ο πρώτος που εμβολιάστηκε- ΒΙΝΤΕΟ

ΛΕΜΕΣΟΣ: O πρώτος εμβολιασμός στον οίκο  ευγηρίας  «Παναγία» - Γιατρός ο πρώτος που εμβολιάστηκε- ΒΙΝΤΕΟ

Νωρίς το πρωί της Κυριακής άρχισαν οι πρώτοι εμβολιασμοί από την παρτίδα εμβολίων που παρέλαβε χθες η Κυπριακή Δημοκρατία,  σε οίκους ευγηρίας της Λεμεσού. 


Στις 8.30 το πρωί, ήταν προγραμματισμένο να αρχίσουν οι εμβολιασμοί σε ηλικιωμένους που διαμένουν στον οίκο ευγηρίας «Παναγία» και θα ακολουθήσει στις 11.00πμ ο εμβολιασμός ενοίκων στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Γεώργιος». 

Η πρώτη σειρά εμβολιασμών στη Λεμεσό, θα ολοκληρωθεί στις 2.00 το μεσημέρι στο Κέντρο Αποκατάστασης «Λάκης Δρουσιώτης».

Να αναφερουμε ότι πρώτος εμβολιάστηκε ο ιατρός Αναστάσιος Τσιφτσής και ακολούθησε παραϊατρικό προσωπικό και ηλικιωμένοι.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.