ΚΥΠΡΟΣ: Αυτός είναι ο πρώτος που εμβολιάστηκε- «Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την αρχή του τέλους»

ΚΥΠΡΟΣ: Αυτός είναι ο πρώτος που εμβολιάστηκε- «Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την αρχή του τέλους»

Στις 8.45 το πρωί στη Λεμεσό, άρχισαν οι εμβολιασμοί κατά του Covid-19 με την πρώτη παρτίδα των εμβολίων των Pfizer/BioNTech, που έφτασαν το Σάββατο στην Κύπρο.

Πρώτος εμβολιάστηκε στη στέγη ηλικιωμένων «Παναγία» ο Δρ. Αναστάσιος Τσιφτσής, ιδιώτης γιατρός στον οίκο ευγηρίας. Έκανε λόγο για την αρχή του τέλους της πανδημίας και κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν την ιατρική και να εμβολιαστούν.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος, νιώθω αισιόδοξος. Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της πανδημίας. Εμπιστεύομαι την επιστήμη, την ιατρική και αυτός ήταν ο λόγος που με ώθησε να κάνω το εμβόλιο σήμερα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δρ. Τσιφτσής.

«Θέλω να πω σε όλους μας τους συμπολίτες που έχουν τις αμφιβολίες τους, ότι το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές, συμμετείχαν δεκάδες άνθρωποι στις κλινικές έρευνες, τα αποτελέσματα έχουν δημοσιευθεί και όλοι συνηγορούμε στο ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές. Και ελπίζω οι συμπολίτες μας να ακούσουν την έκκληση της ιατρικής κοινότητας να εμβολιαστούν, ώστε να βοηθήσουμε να τελειώσει η πανδημία μία ώρα γρηγορότερα» είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.