ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σπουδαία μέρα με αισιόδοξα μηνύματα- «Σήμερα είναι η αρχή του τέλους»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σπουδαία μέρα με αισιόδοξα μηνύματα- «Σήμερα είναι η αρχή του τέλους»

Σήμερα είναι μία σπουδαία μέρα, για την χώρα μας και για ολόκληρη την Ευρώπη. Σήμερα είναι η αρχή του τέλους για την αναχαίτιση της πιο μεγάλης κρίσης υγείας που αντιμετώπισε η ήπειρος μας εδώ και έναν αιώνα, έγραψε σε ανάρτηση στο twitter ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.


Στην ανάρτηση αναφέρει ότι η ταυτόχρονη έναρξη σε όλη την ΕΕ του προγράμματος εμβολιασμού κατά του Covid19, συνιστά το πιο αισιόδοξο μήνυμα αυτές τις άγιες μέρες.

"Η μάχη μας θα συνεχιστεί. Όμως τα πράγματα δεν θα είναι πια ίδια. Το σκοτάδι δίνει τη θέση του στο φως που μας χαρίζει η επιστημονική κοινότητα" , γράφει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE