ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εδώ θα γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί ιατρών και νοσηλευτών στο ΓΝ Λευκωσίας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εδώ θα γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί ιατρών και νοσηλευτών στο ΓΝ Λευκωσίας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η έναρξη των εμβολιασμών τόσο στην Κύπρο όσο και σε ολόκληρη την Ευρωπαική Ένωση κυριαρχεί στην επικαιρότητα.

Η 'αρχή του τέλους' της πανδημίας που μαστίζει τον πλανήτη εδώ και περίπου ένα χρόνο βρίσκεται πρό των πυλών και αύριο αναμένεται να εκκινήσουν οι εμβολιασμοί ιατρών και νοσηλευτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πυρός και στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το ThemaOnline κατάφερε να εξασφαλίσει φωτογραφικό υλικό από τον χώρο που θα φιλοξενήσει όσους θα εμβολιαστούν. Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο το οποίο έχει εξοπλιστεί και θα χρησιμοποιηθεί -αρχής γενομένης από αύριο Δευτέρα 28/12- για να δεχτεί ιατρούς και νοσηλευτές που θα λάβουν την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer/BioNTech.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE