ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατασβέστηκε η φωτιά στο υπόγειο πολυκατοικίας στον Εναέριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατασβέστηκε η φωτιά στο υπόγειο πολυκατοικίας στον Εναέριο

Ζημιές σε αποθηκευτικούς χώρους που περιείχαν έγγραφα και χαρτικά και γραφική ύλη, προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε σε υπόγειο πολυκατοικίας στην πυκνοκατοικημένη περιοχή του Εναερίου στη Λεμεσό. Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τις ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης που έσπευσαν επί τόπου, προκειμένου η φωτιά να μην επεκταθεί στην πολυκατοικία ή σε παρακείμενα κτίρια.

Στη σκηνή παραμένει προληπτικά πυροσβεστικό όχημα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.