ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατασβέστηκε η φωτιά στο υπόγειο πολυκατοικίας στον Εναέριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατασβέστηκε η φωτιά στο υπόγειο πολυκατοικίας στον Εναέριο

Ζημιές σε αποθηκευτικούς χώρους που περιείχαν έγγραφα και χαρτικά και γραφική ύλη, προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε σε υπόγειο πολυκατοικίας στην πυκνοκατοικημένη περιοχή του Εναερίου στη Λεμεσό. Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τις ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης που έσπευσαν επί τόπου, προκειμένου η φωτιά να μην επεκταθεί στην πολυκατοικία ή σε παρακείμενα κτίρια.

Στη σκηνή παραμένει προληπτικά πυροσβεστικό όχημα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.