ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατασβέστηκε η φωτιά στο υπόγειο πολυκατοικίας στον Εναέριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατασβέστηκε η φωτιά στο υπόγειο πολυκατοικίας στον Εναέριο

Ζημιές σε αποθηκευτικούς χώρους που περιείχαν έγγραφα και χαρτικά και γραφική ύλη, προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε σε υπόγειο πολυκατοικίας στην πυκνοκατοικημένη περιοχή του Εναερίου στη Λεμεσό. Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τις ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης που έσπευσαν επί τόπου, προκειμένου η φωτιά να μην επεκταθεί στην πολυκατοικία ή σε παρακείμενα κτίρια.

Στη σκηνή παραμένει προληπτικά πυροσβεστικό όχημα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.