ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατασβέστηκε η φωτιά στο υπόγειο πολυκατοικίας στον Εναέριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατασβέστηκε η φωτιά στο υπόγειο πολυκατοικίας στον Εναέριο

Ζημιές σε αποθηκευτικούς χώρους που περιείχαν έγγραφα και χαρτικά και γραφική ύλη, προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε σε υπόγειο πολυκατοικίας στην πυκνοκατοικημένη περιοχή του Εναερίου στη Λεμεσό. Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τις ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης που έσπευσαν επί τόπου, προκειμένου η φωτιά να μην επεκταθεί στην πολυκατοικία ή σε παρακείμενα κτίρια.

Στη σκηνή παραμένει προληπτικά πυροσβεστικό όχημα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

Ως μία ουσιαστική εξέλιξη με σαφή πολιτική και οικονομική σημασία για τη χώρα μας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την επιβεβαίωση της Πιστοληπτικής Ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Διατήρηση της Προοπτικής της, από το Διεθνή Οίκο Αξιολόγησης «Moody’s».

BEST OF TOTHEMAONLINE