ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ: Λαμβάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού σε λίγη ώρα

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ: Λαμβάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού σε λίγη ώρα

Εντός της επόμενης ώρας αναμένεται να εμβολιαστεί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, σήμερα Τετάρτη 29/12.

Μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος έλαβε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού τη Δευτέρα 28/12, σειρά έχει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυστόστομος. Όπως είχε ανακοινωθεί χθες (28/12), ο Αρχιεπίσκοπος αναμένεται να λάβει το εμβόλιο σήμερα (29/12), στις 10:30 π.μ στο Κέντρο Υγείας Λατσιών. 

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται παγκύπρια οι εμβολιασμοί, εν αναμονή και της παραλαβής νέων εμβολίων εντός της εβδομάδας.

Συνολικά μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να εμβολιαστούν περίπου 8 χιλιάδες πολίτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE