Έγινε ακόμη ένα βήμα για το… DEAL – Η επαφή που είχε ο πρόεδρος για να τον φέρει Κύπρο ως δανεικό

Έγινε ακόμη ένα βήμα για το… DEAL – Η επαφή που είχε ο πρόεδρος για να τον φέρει Κύπρο ως δανεικό

Συνέχεια στο θέμα Νινούα – ΠΑΟΚ – Ανόρθωση, δίδει την Τρίτη (29-12-2020) η οπαδική ιστοσελίδα www.paok24.com

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα με τίτλο «Τηλεφωνική επαφή Ρέμπε – Χαμπουλά για Νινούα» αναφέρει τα εξής:

«Κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του Γεωργιανού στην Ανόρθωση

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Νινούα

Ένα ακόμα βήμα για τον δανεισμό του Νίνα Νινούα στην Ανόρθωση έγινε σήμερα (29/12) καθώς υπήρξε επαφή του Όλαφ Ρέμπε με τους ιθύνοντες της Κυπριακής ομάδας. Οι Κύπριοι, και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλάς, επικοινώνησε με τον Όλαφ Ρέμπε μετά την ανταλλαγή e-mail ανάμεσα στις δυο πλευρές, και όλα δείχνουν πως απομένουν λεπτομέρειες για τον δανεισμό του Νίνα Νινούα στην Ανόρθωση για έξι μήνες, εκεί που βρει τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου. Η Ανόρθωση θα καλύψει μεγάλο μέρος του συμβολαίου του Νινούα για τους επόμενους έξι μήνες».

The post Έγινε ακόμη ένα βήμα για το… DEAL – Η επαφή που είχε ο πρόεδρος για να τον φέρει Κύπρο ως δανεικό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

Η μεγάλη σημασία της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε κρίσιμα ζητήματα της ευρωπαϊκής ατζέντας, όπως η Διεύρυνση, υπογραμμίστηκε κατά τις σημερινές συνομιλίες που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Μολδαβίας κα Μάγια Σάντου, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE