ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλεξάνδρου: «Αυτός είναι…» – Τα θετικά και τα μειονεκτήματα που ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ για Νικόλα Ιωάννου

Αλεξάνδρου: «Αυτός είναι…» – Τα θετικά και τα μειονεκτήματα που ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ για Νικόλα Ιωάννου

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, που γνωρίζει καλά τον Νίκο Ιωάννου, υποψήφιο στόχο του Άρη για το αριστερό άκρο της άμυνας, μίλησε στο Metropolis 95.5.

Αρχικά αναφέρθηκε στον Αμρ Ουάρντα: «Η ποιότητα και τα προσόντα υπάρχουν, το μόνο θέμα είναι να έχει και προσωπικούς στόχους για να τους πετύχει. Ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να κατανοήσει τέτοιους ποδοσφαιριστές. Πολλοί με τέτοιους χαρακτήρες παίρνουν λεφτά, είναι μαγκιά του προπονητή να τους κάνει να παίξουν. Μπορεί να προσφέρει».

Για τον Νίκο Ιωάννου επεσήμανε: «Και να μίλησα μαζί του δεν είμαι τόσο αφελής για να πω. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει στο βάθος του μυαλού του. Ξέρω ότι είναι ένα ενδεχόμενο ο Άρης, γιατί δεν αγωνίζεται στην Νότιγχαμ. Ήρθε νέος προπονητής που δεν του δίνει ευκαιρίες κα έχει αλλάξει και σύστημα. Είναι ένα παιδί που θέλει να αγωνίζεται. Μετά τον κορωνοϊό έκανε μεγάλη προσπάθεια να πάει στην Αγγλία και τώρα θέλει να αγωνιστεί. Μέσω του ελληνικού πρωταθλήματος μπορεί να επιστρέψει στην Αγγλία πιο δυνατός.

Τον έχω ζήσει από πολύ μικρό. Τα δύο πρώτα χρόνια δεν είχε συμμετοχές. Όταν σταθεροποιήθηκε δεν ξαναβγήκε από την ομάδα. Έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν τα βρίσκεις συχνά σε μπακ. Μπορεί να παίξει και με τέσσερις στην άμυνα και με τρεις. Έχει καλές επιθετικές ενέργειες. Έχει έναν παρορμητισμό στο παιχνίδι του, πάει στο ένας εναντίον ενός, έχει καλό σουτ και παίρνει προσπάθειες. Το κυριότερο είναι ότι έχει ταχύτητα και μαχητικότητα.

Αυτά τα στοιχεία τον έκαναν γρήγορα και αρχηγό στον ΑΠΟΕΛ. Είχε δεχθεί μία κόκκινη κάρτα και από εκεί και πέρα δεν είχε ευκαιρίες στην Νότιγχαμ. Δεν μπορώ να πω τις συνομιλίες τους, δεν είναι σωστό, αλλά θεωρώ ότι εφόσον δεν έχει συμμετοχές και δεν τον υπολογίζει θα πάει κάπου να παίζει. Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να ανταποκριθεί στην Αγγλία, αλλά αυτό εξαρτάται από πολλά.

Το μειονέκτημα του είναι αυτό που είπα για τον παρορμητισμό. Κάποιες φορές κάνει κάποια λάθη που δεν ανταποκρίνονται στην ποιότητά του, αλλά έχει βελτιωθεί αρκετά σε αυτό. Είναι ένας παίκτης που αν πάρει παιχνίδια στη σειρά εύκολα θα παραμείνει στην ενδεκάδα. Με τις φιλοδοξίες που έχει μπορεί να ανταποκριθεί στον Άρη. Αν καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο ίσως να του ανοίξουν πόρτες που δεν περιμένει. Μακάρι να βρει τον δρόμο του και εύχομαι και ο Άρης να έχει καλή πορεία».

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε επίσης: 

Μπαλταζάρ: «Θα τον επέλεγα 100% – Εγώ κατέθεσα εισήγηση για να τον αποκτήσει…» – Τι είπε για Ιωάννου

Πατέρας Ν. Ιωάννου: «Τιμητική η πρόταση από τον Άρη – Καταξιώθηκε στον ΑΠΟΕΛ, έχει ολοκληρωθεί σαν παίκτης στην Κύπρο»

 

The post Αλεξάνδρου: «Αυτός είναι…» – Τα θετικά και τα μειονεκτήματα που ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ για Νικόλα Ιωάννου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top